Portfolio

de succesverhalen

Succesverhalen

Body & Mind

Esmeralda-nieuw

Esmeralda Alves Medeiros

Dank je wel Ziko en Jeremy dat jullie me getraind en gesteund hebben om op een gezonde manier een fitter persoon te worden. Jullie zijn toppers!

Remco van Beek

Remco van Beek

Ik had besloten om er wat aan te gaan doen. Stad en land afgezocht naar een Personal Trainer maar niemand zag het zitten om mij te helpen. Tot ik bij Jeremy terecht kwam en die wilde het wél een kans geven.

ania-nieuw

Ania van Diepen

Na iedere weegmomenten werd ik steeds enthousiaster om mijn doel te bereiken. De weegschaal gaf steeds minder aan , maar belangrijker nog ik zag mijn  uiterlijk veranderen maar ook mijn innerlijk.

kelly foto 3

Kelly Feller

Tijdens de vakantie was het dieptepunt bereikt: zomerkleding wat voor geen meter stond, teveel eten en drinken en als klap op de vuurpijl in een wetsuit wurmen om te raften… Dit kon zo niet langer.

Shannon foto 1

Shannon Earl

I would happily have a different takeaway every night of the week if it saved me cooking after work. But now I was tired, sick of looking and feeling the way I did.

kelly L Foto 3

Kelly Logchies

We hadden meteen een eerste training ingepland. Helaas ging dat niet zo goed. Met de training had ik last van koorts en verkoudheid. Toch nog wel wat oefeningen gedaan maar helaas niet de hele training volgehouden.

Yoga kronkel

Balans tussen lichaam en geest

… is voor iedereen mogelijk

Neem nu contact op!

De methode die bij jou past...

De Visser Balie